Opinie

Paweł i Paulina

Typ: Wesle
Lokal: Sala weselna
Miejscowość: Nowiny Wielkie
Data: 2018-08-06

Oprawa wesela dopracowana w każdym calu! DJ Zaza niesamowicie potrafi rozruszać gości, parkiet był niemal cały czas pełen, ludzie chętnie zgłaszali się do konkursów, a na koniec dodam, że DJ Zaza to niesamowicie sympatyczny koleś. Polecam!

 

Ewa

Typ: 18stka
Lokal: Villa Park
Miejscowość: Koziegłowy
Data: 2018-04-09

Słowny, profesjonalny, dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Gra fajną muzykę, tworzy dobrą atmosferę, polecam

 

Joanna

Typ: Bal absolutoryjny
Lokal: Dom Żołnierza
Miejscowość: Poznań
Data: 2018-02-09

Świetny DJ. Gra doskonałą muzykę do tańca, dając jednocześnie możliwość wyboru kawałków organizatorowi. Świetnie wyczuwa sytuacje na parkiecie - kiedy zrobić przerwę, kiedy zagrać coś co porwie do tańca nawet największe marudy. Organizuje ciekawe i śmieszne zabawy podczas imprezy. Jest z nim świetny kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam serdecznie 🙂

 

Sandra i Ziemowit

Typ: Wesele
Lokal: Ranczo w Dolinie 
Miejscowość: Dąbrówka Kościelna
Data: 2017-09-09

Wspaniały DJ, konferansjer i wodzirej, który potrafi stworzyć klimat, jaki sobie wymarzysz. A to wszystko dzięki jego niesamowitej kreatywności, wyobraźni i profesjonalizmowi. Na nasze wesele zmodyfikował zabawy i wymyślił stroje do zabaw tak, aby pasowały do stylu ludowego wesela. Służył pomocą i radą przez cały okres przygotowań. W trakcie wesela o nic nie musieliśmy się martwić - to on mówił nam, jaki "punkt programu" w danym momencie nastąpi. Świetnie prowadzi też zabawy karnawałowe. Polecam!

 

Sylwia i Félix

Typ: Wesele
Lokal: Zamek von Treskov
Miejscowość: Strykowo
Data: 2017-06-23

Dj Zaza rozrusza każdego! Międzynarodowe wesele to dla Niegi żaden problem!
Zabawa jest spójna, dobrze przemyślana, przygotowana i poprowadzona. Widać, że doskonale się zna na swojej pracy. Fantastycznie dobranym repertuarem do tańca porwał i starszych i młodszych gości. Zabawy pomogły zintegrować osoby z różnych krajów! Również te, które w weselnej zabawie uczestniczyły po raz pierwszy.
Najlepszą opinią o Jego pracy jest fakt, że mimo, iż wesele dobiegło do końca goście nie chcieli Go wypuścić z namiotu i przerwać zabawy!
Było wspaniale!
Bardzo, bardzo dziękujemy! I na pewno będziemy polecać naszym znajomym..

 

Basia i Grzegorz

Typ: Wesele
Lokal: Restauracja Jabłonkowy Pałacyk
Miejscowość: Puszczykowo
Data: 02.09.2017

DJ Łukasz spisał się na medal 🙂 Bardzo dobrze czytał nastrój panujący na sali i stworzył zgrane pakiety muzyczne, a gości trzeba było siłą ściągać z parkietu na ostatni transport. Każdy znalazł coś dla siebie, a na dodatek wszystkie nasze sugestie muzyczne zostały uwzględnione i perfekcyjnie wkomponowane w playlistę.
Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy DJa Łukasza.

 

Kasia i Szymon

Typ: Wesele
Lokal: Restauracja Jaśmin
Miejscowość: Owińska
Data: 27.08.2017

Wspaniały człowiek i wspaniały DJ. Rewelacyjnie poprowadził nasze wesele, był elastyczny, zaangażowany, dostosowywał na bieżąco muzykę do preferencji gości. Spełniał ich muzyczne życzenia co wprowadziło ich w jeszcze lepsze nastroje. Będziemy polecać DJ Łukasza każdemu na różne imprezy. Jesteśmy ogromnie wdzięczni i zadowoleni z naszej współpracy.

 

Ania i Wojtek

Typ: Wesele
Lokal: Restauracja Regatta
Miejscowość: Poznań - Kiekrz
Data: 05.08.2017

Łukasz to rewelacyjny Dj, bardzo nam pomógł już na etapie przygotowań, doradził w sprawie doboru muzyki i konkursów. Bardzo fajnie poprowadził imprezę weselną, goście(i my:)) byli bardzo zadowoleni z imprezy, polecam Łukasza, był nie tylko DJem ale także wodzirejem imprezy. Baaaardzo polecam!

 

Dominik i Andżelika

Typ: Wesele
Lokal: Restauracja Na Wspólnej
Miejscowość: Poznań
Data: 10.06.2017

Dj na medal. Polecamy z Żoną na 200%! Świetna ekipa, wszyscy goście byli zachwyceni. Nie jedna orkiestra się chowa. Panowie fajnie komunikatywni, weseli i z dobrymi pomysłami. Konkursy? Bajka 😎! Był ubaw po pachy 😛. Doskonale też potrafią doradzić w sprawach muzyki i nie tylko. Jak zrobić dobrą zabawę dla młodych i starszych, jak to pogodzić? Oni to wiedzą 😉. Znakomite połączenie ceny z jakością. Polecamy na 100%!

 

Ola i Benedykt

Typ: Wesele
Lokal: Hotel Orange
Miejscowość: Przeźmierowo
Data: 22.04.2017

Polecamy Łukasza każdemu kto chce wyprawić przyjęcie doskonałe. Nie tylko doskonale wyczuwa gusta gości i gra taką muzykę, że obcasy topią się na parkiecie, ale jest też charyzmatycznym konferansjerem, konkursy które prowadził na naszym weselu zrobiły furorę i goście wspominają je do dzisiaj z ogromnymi uśmiechami. Udowodnił, że można sprawić że goście nie schodzą z parkietu bez ani krztyny disco polo (to była nasza fanaberia). Jesteśmy nim zachwyceni i polecamy każdemu, nie tylko ze względu na to jakim jest profesjonalistą, ale również dlatego, że niezwykle przyjemnie się z nim współpracuje.

 

Wojtek i Marta

Typ: Impreza tematyczna
Lokal: Restauracja Almarco
Miejscowość: Środa Wielkopolska
Data: 03.06.2017

DJ Zaza to synonim profesjonalizmu. Potrafił zamienić parkiet zwykłej karnawałowej imprezy w dancefloor rozgrzany do wczesnych godzin rannych. Łukasz świetnie dopasował muzyczny repertuar do zainteresowań zaproszonych gości czyniąc z krzeseł bezużyteczny dodatek do wystroju sali. Muszę pochwalić Łukasza za wysokiej klasy sprzęt nagłaśniający i zaangażowanie w dekoracje sali. Jego rady były bardzo pomocne i zaowocowały udaną imprezą. Gorąco polecam tego DJa!!!

 

Monika

Typ: Bal absolutoryjny
Lokal: Restauracja Meteor
Miejscowość: Poznań
Data: 20.05.2017

Chcieliśmy bardzo podziękować wspaniałemu DJ-owi, ta impreza pozostanie w naszej pamięci na zawrze. Świetnie dobrana muzyka, wpadała w ucho i porywała wszystkich (nawet tych co mają dwie lewe nogi), a pomysłowe zabawy nie pozwalały się nudzić nikomu. Nie chcieliśmy zchodzić z parkietu. Liczymy na wiecej!

 

Sara

Typ: Bal absolutoryjny
Lokal: Restauracja Meteor
Miejscowość: Poznań
Data: 20.05.2017

Dzięki Łukaszowi nasz bal absolwentów pozostanie niezapomniany! Chętnie dostosował się do naszych sugestii co do repertuaru, przygotował konkursy, w czasie których śmialiśmy się do łez a przeprowadzenie imprezy było idealne. Pełna współpraca i profesjonalizm, czuwał nad każdym szczegółem. Wszystkim, którzy chcą się świetnie bawić polecam DJ Zazę!

 

Kuba i Monika

Typ: Jubileusz
Lokal: Restauracja Imperium
Miejscowość: Swarzędz
Data: 29.04.2017

Co tu opowiadać... człowiek orkiestra. Imprezę prowadzoną przez DJ Zaza uświetniły dobrze znane klasyki, hity Disco Polo a także rytmiczne nowości. Wszystko przeplatane oryginalnymi zabawami dzięki którym nie było mowy o nudzie, a parkiet cały czas był pełen. Polecam każdemu!

 

dj na wesele poznań