Napisz opinię!







    Laura

    Typ: 18stka
    Lokal: Pod gruszą
    Miejscowość: Rokietnica
    Data: 07.03.2020

    Dziękuję za najlepszą na świecie osiemnastkę, zadowolenie gości i moje bezcenne. Współpraca i cała oprawa na najwyższym poziomie. Na pewno w przyszłości skorzystam ponownie

    Klaudia

    Typ: 18stka
    Lokal: Pod modrzewiem
    Miejscowość: Kosobudz
    Data: 22.02.2020

    Chciałabym jeszcze raz serdecznie podziękować za muzykę, za klimat i za super zabawę na mojej 18🥳 lepszego DJ nie mogłam sobie wyobrazić!❤️

    Jakub

    Typ: Bal szkolny
    Lokal: Politechnika Poznańska
    Miejscowość: Poznań
    Data: 11.09.2019

    Podczas wydarzenia, które organizowałem skorzystałem z usług DJ ZAZA. Nie zawiodłem się! Pan Łukasz profesjonalnie podszedł do sprawy. Tydzień przed imprezą ustalaliśmy wszystkie szczegóły, które krok po kroku były wykonywane zgodnie z planem. Muzyka była odtwarzana zgodnie z upodobaniami, które zgłosiliśmy przed imprezą (nawet z modyfikacją w trakcie). Polecam DJ ZAZA!

    Zuza i Wojtek

    Typ: Wesele
    Lokal: Gościniec Marzymięta
    Miejscowość: Czmoniec
    Data: 27.07.2019

    Rewelacyjny DJ! Pełen profesjonalizm i mnóstwo klasy! Poza tym po prostu dobry, uczciwy człowiek :D! 

    Także polecamy serdecznie- bo nawet nietańczący kuzyni i ciotki, machali nóżkami na parkiecie !

    Gabi i Michał

    Typ: Wesele
    Lokal: Pałac Szczepowice
    Miejscowość: Szczepowice
    Data: 12.07.2019

    Nasze wesele odbyło się 12 lipca 2019r. w Szczepowicach. Wielkie podziękowania dla DJ-a, który spisał się genialnie. Wysłuchał wszystkich naszych próśb i rozkręcił imprezę zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Sporządzona przez nas lista ulubionych 30 przebojów została odtworzona na weselu. Nie było długich przerw, co się chwali. Do samego rana był pełen parkiet zadowolonych gości. Polecam Dj ZAZA w 100% . Gwarancja zadowolenia i świetnej zabawy !!! Pozdrawiamy !

    Sylwia i Maciej

    Typ: Wesele
    Lokal: Biały Dom
    Miejscowość: Poznań
    Data: 25.05.2020

    DJ Zaza świetnie poprowadził nasze wesele. Goście doskonale się bawili, cała noc na parkiecie, doskonała współpraca. Wszystko odbyło się idealnie. Serdecznie polecam 🙂

    Ania i Paweł

    Typ: Wesele
    Lokal: Gościniec Żurawiec
    Miejscowość: Żurawiec
    Data: 06.04.2019

    Dziękujemy uprzejmie za świetną zabawę !
    polecamy w 100 % !!

    Weronika

    Typ: Impreza firmowa
    Lokal: Aula Artis
    Miejscowość: Poznań
    Data: 01.02.2019

    Świetna muzyka dostosowana do odbiorców, wszyscy bawili się rewelacyjnie! Nagłośnienie w punkt, nie za cicho, nie za głośno. Zachwycona byłam też oświetleniem, bo na zdjęciach wyszło przepięknie

    Kasia

    Typ: Impreza firmowa
    Lokal: Powozowania
    Miejscowość: Poznań
    Data: 11.01.2019

    Zaza to Człowiek urodzony za konsolą. Imprezy z najlepszymi kawałkami, przepełnionym pakietem i tańcem na stołach – taką właśnie atmosferę gwarantuje DJ Zaza. Charyzma, profesjonalizm i nieprzeciętna jakość, a do tego wszystkiego Człowiek o złotym sercu! 💙 Polecam każdemu, kto ma ochotę na wyjątkowo ogromną dawkę wrażeń 😎🧡

    Asia

    Typ: 18stka
    Lokal: Bankietowa
    Miejscowość: Stęszew
    Data: 08.12.2018

    Super zarówno oprawa muzyczna jak i oświetlenie, polecam serdecznie!

    Michał

    Typ: Impreza charytatywna
    Lokal: Aula szkolna
    Miejscowość: Poznań
    Data: 23.11.2018

    DJ Zaza to gość z którym współpracowałem już kilkukrotnie. Potrafił w międzyczasie, z powodzeniem rozbujać imprezę taneczną na 250 osób! Doświadczony, z profesjonalnym podejściem do tematu. Prowadzi imprezy w taki sposób, że jej uczestnicy są zadowoleni – a to dla organizatora najważniejsze! Ananas godny polecenia! 😉

    Paulina

    Typ: Impreza tematyczna
    Lokal: Sala taneczna
    Miejscowość: Poznań
    Data: 16.11.2018

    Jeśli chcecie spędzić całą noc na parkiecie we wspaniałej atmosferze i przy świetnej muzyce to musicie poznać DJ Zazę. Szczerze polecam!

    Marta i Sebastian

    Typ: Wesele
    Lokal: Orion
    Miejscowość: Piła
    Data: 25.08.2018

    Lepszego DJa nie mogliśmy sobie wybrać. Klasa, profesjonalizm, luz i pełno śmiechu 😉 świetna zabawa do białego rana 😉 Dzięki za Steve Aoki 😁Gorąco polecamy !! 😉

    Paweł i Oliwia

    Typ: Wesele
    Lokal: Astra
    Miejscowość: Poznań
    Data: 24.08.2018


    Łukasz wraz ze swoim kolegą rewelacyjnie poprowadzili nasze wesele. Była to, dosłownie, najlepsza impreza na jakiej byliśmy w całym życiu. 🙂 Kontakt z DJem Zazą był wzorcowy – na początku spotkaliśmy się kilka razy aby perfekcyjnie dopiąć każdy szczegół naszego wesela. Dopasowaliśmy zabawy zarówno łączące młodą ekipę, jak i również starsze pokolenie. Wszyscy podczas wesela byli wniebowzięci i rozbawieni. 🙂 Repertuar muzyczny był dokładnie taki, jaki ustaliliśmy, a gdy późno w nocy sami młodzi zostali na parkiecie, Łukasz odpowiednio wyczuł klimat, przez co bawiliśmy się praktycznie do białego rana :D. Rewelacja, lepiej wybrać nie mogliśmy i będziemy tę współpracę doskonale wspominać. Proszę nie kierować brakiem dużej ilości opinii – DJ Zaza to stuprocentowy profesjonalista i aż szkoda, że nie będziemy mieli okazji przeżyć naszego wesela jeszcze raz. 🙂 Wspaniałe wspomnienia i bardzo dobra współpraca. P O L E C A M Y!

    Paweł i Paulina

    Typ: Wesele
    Lokal: Sala weselna
    Miejscowość: Nowiny Wielkie
    Data: 06.08.2018

    Oprawa wesela dopracowana w każdym calu! DJ Zaza niesamowicie potrafi rozruszać gości, parkiet był niemal cały czas pełen, ludzie chętnie zgłaszali się do konkursów, a na koniec dodam, że DJ Zaza to niesamowicie sympatyczny koleś. Polecam!

    Ewa

    Typ: 18stka
    Lokal: Villa Park
    Miejscowość: Koziegłowy
    Data: 09.04.2018

    Słowny, profesjonalny, dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Gra fajną muzykę, tworzy dobrą atmosferę, polecam

    Joanna

    Typ: Bal absolutoryjny
    Lokal: Dom Żołnierza
    Miejscowość: Poznań
    Data: 09.02.2018

    Świetny DJ. Gra doskonałą muzykę do tańca, dając jednocześnie możliwość wyboru kawałków organizatorowi. Świetnie wyczuwa sytuacje na parkiecie – kiedy zrobić przerwę, kiedy zagrać coś co porwie do tańca nawet największe marudy. Organizuje ciekawe i śmieszne zabawy podczas imprezy. Jest z nim świetny kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam serdecznie 🙂

    Sandra i Ziemowit

    Typ: Wesele
    Lokal: Ranczo w Dolinie
    Miejscowość: Dąbrówka Kościelna
    Data: 09.09.2017

    Wspaniały DJ, konferansjer i wodzirej, który potrafi stworzyć klimat, jaki sobie wymarzysz. A to wszystko dzięki jego niesamowitej kreatywności, wyobraźni i profesjonalizmowi. Na nasze wesele zmodyfikował zabawy i wymyślił stroje do zabaw tak, aby pasowały do stylu ludowego wesela. Służył pomocą i radą przez cały okres przygotowań. W trakcie wesela o nic nie musieliśmy się martwić – to on mówił nam, jaki „punkt programu” w danym momencie nastąpi. Świetnie prowadzi też zabawy karnawałowe. Polecam!

    Sylwia i Félix

    Typ: Wesele
    Lokal: Zamek von Treskov
    Miejscowość: Strykowo
    Data: 23.06.2017

    Dj Zaza rozrusza każdego! Międzynarodowe wesele to dla Niegi żaden problem!

    Zabawa jest spójna, dobrze przemyślana, przygotowana i poprowadzona. Widać, że doskonale się zna na swojej pracy. Fantastycznie dobranym repertuarem do tańca porwał i starszych i młodszych gości. Zabawy pomogły zintegrować osoby z różnych krajów! Również te, które w weselnej zabawie uczestniczyły po raz pierwszy.
    Najlepszą opinią o Jego pracy jest fakt, że mimo, iż wesele dobiegło do końca goście nie chcieli Go wypuścić z namiotu i przerwać zabawy!
    Było wspaniale! Bardzo, bardzo dziękujemy! I na pewno będziemy polecać naszym znajomym..

    Basia i Grzegorz

    Typ: Wesele
    Lokal: Jabłonkowy Pałacyk
    Miejscowość: Puszczykowo
    Data: 02.09.2017

    DJ Łukasz spisał się na medal 🙂 Bardzo dobrze czytał nastrój panujący na sali i stworzył zgrane pakiety muzyczne, a gości trzeba było siłą ściągać z parkietu na ostatni transport. Każdy znalazł coś dla siebie, a na dodatek wszystkie nasze sugestie muzyczne zostały uwzględnione i perfekcyjnie wkomponowane w playlistę.

    Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy DJa Łukasza.

    Kasia i Szymon

    Typ: Wesele
    Lokal: Restauracja Jaśmin
    Miejscowość: Owińska
    Data: 27.08.2017

    Łukasz to rewelacyjny Dj, bardzo nam pomógł już na etapie przygotowań, doradził w sprawie doboru muzyki i konkursów. Bardzo fajnie poprowadził imprezę weselną, goście(i my:)) byli bardzo zadowoleni z imprezy, polecam Łukasza, był nie tylko DJem ale także wodzirejem imprezy. Baaaardzo polecam!

    Dominik i Andżelika Typ: Wesele Lokal: Restauracja Na Wspólnej Miejscowość: Poznań Data: 10.06.2017

    Dj na medal. Polecamy z Żoną na 200%! Świetna ekipa, wszyscy goście byli zachwyceni. Nie jedna orkiestra się chowa. Panowie fajnie komunikatywni, weseli i z dobrymi pomysłami. Konkursy? Bajka 😎! Był ubaw po pachy 😛. Doskonale też potrafią doradzić w sprawach muzyki i nie tylko. Jak zrobić dobrą zabawę dla młodych i starszych, jak to pogodzić? Oni to wiedzą 😉. Znakomite połączenie ceny z jakością. Polecamy na 100%!

    Ola i Benedykt

    Typ: Wesele
    Lokal: Hotel Orange
    Miejscowość: Przeźmierowo
    Data: 22.04.2017

    Polecamy Łukasza każdemu kto chce wyprawić przyjęcie doskonałe. Nie tylko doskonale wyczuwa gusta gości i gra taką muzykę, że obcasy topią się na parkiecie, ale jest też charyzmatycznym konferansjerem, konkursy które prowadził na naszym weselu zrobiły furorę i goście wspominają je do dzisiaj z ogromnymi uśmiechami. Udowodnił, że można sprawić że goście nie schodzą z parkietu bez ani krztyny disco polo (to była nasza fanaberia). Jesteśmy nim zachwyceni i polecamy każdemu, nie tylko ze względu na to jakim jest profesjonalistą, ale również dlatego, że niezwykle przyjemnie się z nim współpracuje.

    Wojtek i Marta

    Typ: Impreza tematyczna
    Lokal: Restauracja Almarco
    Miejscowość: Środa Wielkopolska
    Data: 03.06.2017

    DJ Zaza to synonim profesjonalizmu. Potrafił zamienić parkiet zwykłej karnawałowej imprezy w dancefloor rozgrzany do wczesnych godzin rannych. Łukasz świetnie dopasował muzyczny repertuar do zainteresowań zaproszonych gości czyniąc z krzeseł bezużyteczny dodatek do wystroju sali. Muszę pochwalić Łukasza za wysokiej klasy sprzęt nagłaśniający i zaangażowanie w dekoracje sali. Jego rady były bardzo pomocne i zaowocowały udaną imprezą. Gorąco polecam tego DJa!!!

    Monika

    Typ: Bal absolutoryjny
    Lokal: Restauracja Meteor
    Miejscowość: Poznań
    Data: 20.05.2017

    Chcieliśmy bardzo podziękować wspaniałemu DJ-owi, ta impreza pozostanie w naszej pamięci na zawrze. Świetnie dobrana muzyka, wpadała w ucho i porywała wszystkich (nawet tych co mają dwie lewe nogi), a pomysłowe zabawy nie pozwalały się nudzić nikomu. Nie chcieliśmy schodzić z parkietu. Liczymy na więcej!

    Sara

    Typ: Bal absolutoryjny
    Lokal: Restauracja Meteor
    Miejscowość: Poznań
    Data: 20.05.2017

    Dzięki Łukaszowi nasz bal absolwentów pozostanie niezapomniany! Chętnie dostosował się do naszych sugestii co do repertuaru, przygotował konkursy, w czasie których śmialiśmy się do łez a przeprowadzenie imprezy było idealne. Pełna współpraca i profesjonalizm, czuwał nad każdym szczegółem. Wszystkim, którzy chcą się świetnie bawić polecam DJ Zazę!

    Kuba i Monika

    Typ: Jubileusz
    Lokal: Restauracja Imperium
    Miejscowość: Swarzędz
    Data: 29.04.2017

    Co tu opowiadać… człowiek orkiestra. Imprezę prowadzoną przez DJ Zaza uświetniły dobrze znane klasyki, hity Disco Polo a także rytmiczne nowości. Wszystko przeplatane oryginalnymi zabawami dzięki którym nie było mowy o nudzie, a parkiet cały czas był pełen. Polecam każdemu!